Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 8. 2006

Konečná specifikace

Uznávám, že tenhle pojem není přímým objasněnním věci, která se za tím skrývá, nicméně je to vlastně u domů na klíč konečné vymezení toho, jakou bude mít podobu, neřeší se tady ani rozmístění, plány jsou již hotovy, ale jaké použijete kachličky, jaké budou okna, dveře, fasáda, střecha,prostě jaký kabát dáte domu a jak ho esteticky uděláte i ve vnitř.

Ve skutečnosti během jediného dne s asistencí muže, který to koriguje, hlásí co je ve standartu a občas doporučí jak by to bylo správně, uděláte tolik rozhodnutí, že jiní to řeší několik let. Vybíráte vše od kliky až po vanu, a vše co tady řeknete bude potom uděláno, změny nepřípustny, nebo ano, ale za mírný poplatek.

Na tuhle praxi bych měla jednu velkou výhradu, hodně věcí mě v tento den zastihlo nepřipravenou, kdyby nám někdo poslal přesný rozpis toho z jakých umyvadel se vybírá (myslím výrobce), van, dveří, klik, nebyli bychom rolik rozčarováni, a nelitovali některých rozhodnutí dříve, než se ještě začalo stavět. Musím totiž napsat, že v hodně věcech jsem musela slevit, buďto, že byly finančně nedostupné nebo jsem nevěděla, že jdou udělat jinak!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

chceme na navštěvu

Gabka Šilarová, 2. 9. 2006 20:53

Už čekáme na návštěvu u Vás na novém a na nějaké to papu a kolaudaci. Dejte vědět jak to jde Gabka a kluci
P.S. Povíšila jsem a mám smlouvu a už jsem Vás dlouho neviděla, máme nové auto a hned se nám rozbilo přední sklo , padlo nám na něj dřívko zy stromu, pojistka se na to nevztahuje, no co , tak to zaplatime a budeme žadat na městu, O.K. smůla , anebo dobré znamení vybrat si můžeme co ochceme anebo HODNĚ ŠTĚSTÍ... Jinak se máme fajn a doufám , že vy též... Pááááááááááááááááááá