Jdi na obsah Jdi na menu
 


základy

Příspěvky

6. 9. 2006

Pondělí 14.srpna 2006

/ Rubrika: základy / Komentářů: 1

Kolem budoucí stavby stojí lavičky, máme udělanou skrývku, navezený částečně makadam. Celý dnešní den by měl být o zařizování, potřebujeme stavební povolení, proto musíme sehnat podpisy všech koho se to týká, většinu osob, tedy sousedů máme, chybí ČEZ, Plynárny, Silnice - jedeme do Opavy pro podpisy. Vzhledem k tomu, že jeden z nás ví co a jak, vše jde velmi snadno, až podezřele. Taky jsme vyřídili výstavbu komínu, domluvili se na nabídce na krb. Takže to vypadá na skvělý den. Ještě zbývá dořešit kdo a kdy přesně bude zítra pracovat.

Je odpoledne a volá mi manžel!...pán, co má provádět výstavbu domu to nepochopil a tak prostě nepříjde, myslel, že potřebujme stavět až do 21.9 ne srpna.

 
Celý příspěvek

5. 9. 2006

PŘEVZETÍ DESKY

/ Rubrika: základy / Komentářů: 2

Dnes je přesně 5.9.2006, ráno začalo vstáváním do školy v 5.30 hod., kdo nás zná, ví že je to pro nás hodně smrtící hodina, takže nic moc! Normální rozmístění dětí po škole a školce, šla jsem ještě nakoupit, protože jediné co jsme sebou vezli byly rohlíky na celej den.

A šinu si to pěšky k hale, když vidím mladou dlouhovlasou slečnu pobíhající kolem muže středních let, taky dobře vypadajícího, kterej hlavně razil červenou vestou, jak trdlíkují po naší desce, zatím jenom s metrem. Zarazilo mě, že měřili bez nás, nu co, vyložím nákup a jdu to omrknout.

Pán měří, prej nás k ničemu zatím nepotřebuje

 
Celý příspěvek