Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

Příspěvky

27. 12. 2006

Jak jsme vraceli byteček

/ Rubrika: O nás / Komentářů: 0

Každý náš známý ví, v jakém stavu se nacházel náš byt, prostě katastrofa. Musím se zde trochu obhájit, že my ho tolik "neojeli", už ve strašné stavu nám byl předán.A to byl snad taky důvod, proč jsme vůbec nepředpokládali  žádné potíže s jeho předávání, už pro jeho umístění.

Když byl byt prázdný, tak se vymaloval, uklidil Při odchodu ovšem praskl odpad, sousedi ze spodu byly kompletně vytopeni. Pan opravář vysekal v naší koupelně nádhernou díru 50 na 50 cm. Naštěstí se závada týkala společného potrubí, jen představa jak jetě platíme sousedům za  malování a zdíme v koupelně díru, by mne asi položila.

 
Celý příspěvek

20. 9. 2006

Škola

/ Rubrika: O nás / Fotografie: ŠKOLA

Jak jsem už psala ve fotopříloze...není zatím ani o čem psát, děti to zvládly velmi dobře...myslím přestup, jsem tomu ráda, protože tak odpadly značné problémy.

Pokusím se sem nasat první postřehy z pohledu mně jako matky. Školka má zcela jiný přístup než jsme byli zvyklí, samo něco je lepší na něco si nemohu zvyknout. lepší je každopádně počet dětí...je jich tak do 15 denně, takže by mohlo být více času na jedno dítě. Tím, že končí školka provoz brzy, tak jsou tu už obě apní učitelky od rána, takže taky dobrý.

 
Celý příspěvek