Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 9. 2006

Pondělí 14.srpna 2006

Kolem budoucí stavby stojí lavičky, máme udělanou skrývku, navezený částečně makadam. Celý dnešní den by měl být o zařizování, potřebujeme stavební povolení, proto musíme sehnat podpisy všech koho se to týká, většinu osob, tedy sousedů máme, chybí ČEZ, Plynárny, Silnice - jedeme do Opavy pro podpisy. Vzhledem k tomu, že jeden z nás ví co a jak, vše jde velmi snadno, až podezřele. Taky jsme vyřídili výstavbu komínu, domluvili se na nabídce na krb. Takže to vypadá na skvělý den. Ještě zbývá dořešit kdo a kdy přesně bude zítra pracovat.

Je odpoledne a volá mi manžel!...pán, co má provádět výstavbu domu to nepochopil a tak prostě nepříjde, myslel, že potřebujme stavět až do 21.9 ne srpna. Svou pomoc sice přislíbl i tak, ale jen jako dohled, poradí co a jak, zapůjčí co bude potřeba, perličkou na dortu je, že ještě v neděli odlétá na dovolenou. Musíme sehnat jiného zedníka....po mnoha telefonátech nikdo! Buďto pracují na jiných stavbách nebo jsou nemocní...musíme použít poslední variantu...známí od Brna, Zdeněk pracuje na stavbách, takže zedničinu zná, Honza se učí. Ráno je dovezou.

Na stavebním úřadě prej slečně nedorazil ještě lístek o převzetí doporučeného dopisu, takže nám povolení nedá, ale přislíbila, že ho pak vystaví k pátečnímu datu. BUDEME STAVĚT BEZ POVOLENÍ V RUCE!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

povolení

Orpheus, 7. 9. 2006 15:04

Mě vydali povolení taky 4 dny zpětně i když jsem to nepotřebovatl, takže žádné drama.